Opinie o zespole jocker band ze Starogardu Gdańskiego

Zespół, fotograf itp

Opinie o zespole jocker band ze Starogardu Gdańskiego

Postprzez Filip 1 mar 2010, o 17:46

Witam

Czy jest ktoś na forum kto miał na weselu zespół jocker band ze Starogardu Gdańskiego ?
Proszę o opinie na temat zespołu jak grają, jak prowadzą konkursy i oczepiny ?

Jestem na etapie szukania zespołu na wesele i bardzo zależy mi na opinii osób które bawiły się przy zespole jocker band.
Filip

Re: Opinie o zespole jocker band ze Starogardu Gdańskiego

Postprzez Aga.M 6 mar 2010, o 17:42

Cześć

Zespół jocker jest godny polecenia.
Znam ten zespół gdyż grali w zeszłym roku w sierpniu u moich znajomych i uważam że są rewelacyjni.
Wesele prowadzą super z dużą dawką humoru, a ich tanieć z gwiazdami to mistrzostwo świata! Ubaw na maxa !
Fajnie grają i śpiewają. Zrobili na mnie bardzo pozytywne wrażenie i w tym roku będą grali na naszym weselu we wrześniu.

Polecam wszystkim jocker band ze Starogardu.

Aga
Aga.M

Postprzez pyzia86 8 mar 2010, o 12:53

Ja też słyszałam pozytywne opinie na jego temat. ale przyznam szczerze ze nie słyszałam jak grają. Napisz na co sie zdecydowałaś bo tez powoli rozglądamy się za zespołem:)
The best krakow airport transfers for you.
pyzia86

Postprzez Aga.M 9 mar 2010, o 18:11

Cześć

Byłam na kilku weselach gdzie grały różne zespoły i z tych zespołów jocker band przypadł najbardziej mi do gustu.
Grają bardzo fajnie no a ich wokalistka ma świetny głos , panowie również bardzo ładnie śpiewają.
Ciekawie prowadzą oczepiny z dużą dawką humoru. Mają stronę internetową i tam możesz ich posłuchać http://www.zespoljocker.pl
Ja już mam z nimi podpisaną umowę. Tak jak już wcześniej pisałam polecam jocker band bo grają świetnie ,
robią krótkie przerwy no a ich prowadzenie wesela jest bardzo profesjonalne.

Aga :D
Aga.M

Postprzez Filip 11 mar 2010, o 16:50

Dzięki za wasze opinie. Z pośród wielu zespołów muzycznych jocker band spodobał nam się najbardziej i razem z narzeczoną
umówiliśmy się na spotkanie z zespołem i podpisanie umowy. Zagrają na naszym weselu i mam nadzieję że wszystkim się spodobają.

Filip
Filip

Powrót do Oprawa